tirsdag, august 29, 2006

Mine fødselsdagsgaver

Jeg fik rigtig mange gaver til min fødselsdag. Min mor og far gav mig både legetøj og tøj jeg kan have på når jeg skal over til Vibeke.
Ellers fik jeg nogle fede sko af mormor og morfar og jeg fik cykelstol og cykelhjelm af farmor og farfar. Derudover fik jeg en masse legetøj, bøger, tøj og sko.
Jeg kan næsten ikke huske alle tingene jeg fik så min mor og far har taget nogle billeder som du kan se her.

Jeg fik den største gave af Sus og Anders

Se hvad jeg kan!

Jeg tror snart jeg kan gå. Når min mor og far giver mig popcorn, glemmer jeg helt at jeg faktisk ikke kan gå. Jeg stiller mig og spiser alle popcornene og når jeg er færdig går jeg over til bordet og rækker koppen frem. Så fylder mor den igen. Det er sjov.
Jeg kan faktisk godt tage nogle skridt, men synes hurtigt jeg mister balancen. Det er ikke så nemt det der med at gå. Mor og far er meget gode til det, men de har jo også øvet sig i mange år.

Min første Fødselsdag

Tirsdag d. 22 august blev jeg 1 år. Derfor må det være på høje tide at jeg kobler mig på den teknologiske bølge og fortæller om min hverdag. Her på siden vil jeg løbende fortælle om mig selv og min familie, og når jeg oplever noget nyt eller kan nye ting, vil jeg skrive om det. Jeg har endnu ikke fået min første tand, men min mor tror snart den kommer og jeg tror også selv der snart sker noget, for nøj hvor gør det ondt en gang i mellem. Mor har været så sød at købe noget smertestillindende til mig. Man smører bare lidt på mine gummer og så kan jeg ikke mærke noget :-) Jeg er også lige ved at begynde at gå. Jeg kan tage 3-5 skridt selv. Jeg glæder mig helt vildt til jeg kan gå, for så kan jeg løbe fra mor ude på vejen. Ellers har jeg det godt og leger meget med alt det legetøj jeg fik til min fødselsdag. Og i dag har jeg været ude at cykle med mor. Det var rigtigt sjovt og man sad godt i den stolen, så jeg glæder mig allerede til jeg skal ud og cykle med mor igen.